Ειδήσεις

Μήνυμα του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φ. Χατζηδιάκου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από τρεισήμισι χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω θέση ευθύνης και να προσφέρω στον τόπο μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, ξεκινώντας ένα δύσκολο έργο μέσα στο νέο καλλικρατικό πλαίσιο.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό μπορώ να πω ότι η θητεία μου τα τελευταία αυτά χρόνια συνοδεύτηκε από έργο, δράσεις, επιτυχίες, καθώς και από αδυναμίες και ελλείψεις, αλλά ποτέ ηθελημένες. Νιώσαμε χαρές και λύπες, βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις, δώσαμε μάχες για το συμφέρον των συμπολιτών μας και λειτουργήσαμε πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αποδείξαμε όμως πως με σκληρή δουλειά, και κοινή δράση μπορούμε να πάμε μπροστά.

Σήμερα, λοιπόν, η πρώτη καλλικρατική περίοδος, που ξεκίνησε το 2011 λαμβάνει και επίσημα τέλος. Με την ολοκλήρωση της θητείας μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν και συνεισέφεραν σημαντικά σε ότι πετύχαμε.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τον Περιφερειάρχη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους αγώνα, προκειμένου να συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά στη βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση τη ζωής των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τους δημάρχους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, καθώς και τα δημοτικά τους συμβούλια για την άψογη συνεργασία, την καθοριστική συμβολή τους καθώς και τις προσπάθειες που έκαναν για να παραχθεί, με συλλογική προσπάθεια, ένα σοβαρό και ουσιαστικό έργο.

Ευχαριστώ τη δεύτερη οικογένεια μου, το ανθρώπινο δυναμικό της περιφέρειας, για την άριστη και παραγωγική συνεργασία, η οποία ξεπερνούσε ωράρια και αργίες, για την φιλότιμη προσπάθεια και την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια, και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και μια δημιουργική συνεργασία με την νέα περιφερειακή αρχή.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας, τους κατοίκους όλων των νησιών μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, καθώς και για την υποστήριξη και κατανόηση τους.

Τέλος, ευχαριστώ τα ΜΜΕ για τη συμβολή τους στην ανάδειξη του έργου μας, αλλά και για την γόνιμη κριτική τους όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι στον νέο Περιφερειάρχη, στο νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, καθώς και στην νέα περιφερειακή αρχή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, και να συνεχίσουν να εργάζονται με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή πορεία των νησιών μας, και για την ευημερία των κατοίκων τους.

Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα για μένα κλείνει ένα κεφάλαιο, παράλληλα όμως ξεκινάει ένα νέο. Η πορεία στην αυτοδιοίκηση συνεχίζεται. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκόμισα τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα πολύτιμες και θα συνδράμουν ουσιαστικά στην εκτέλεση των νέων μου καθηκόντων ως Δήμαρχος Ρόδου.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

Φώτης Χατζηδιάκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου