Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες της Ρόδου και των συνεργασιών του με τα αυτοδιοικητικά στελέχη, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών και λαογραφικών συλλόγων και εκπροσώπους των θρησκευτικών και πολιτικών αρχών, το 3ο δεκαήμερο Ιουλίου 2018 παρέστη και είχε συνεργασίες με τους παρακάτω φορείς:

  • Στις 31.7.2018 παρέστη στην υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Οσίου Παρθενίου Λαμψάκου στην Ιαλυσό Ρόδου που έφθασε στο νησί μας κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή» και σε συνεργασία με την ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου και Νουβίας κ.κ. Σάββα.
  • Είχε συνεργασία με την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ».
  • Στις 20.7.2018 παρέστη στην εκδήλωση τιμής που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. Δωδεκανήσου για το Γιώργο Γιαννιού για την πατριωτική προσφορά και συμμετοχή του στην Α’ Μοίρα Καταδρομών τη νύχτα της 21ης Ιουλίου 1974 στην επιχείρηση με κωδικό «Νίκη», προς υπεράσπιση της μαρτυρικής Κύπρου, 44 χρόνια μετά την παράνομη τουρκική εισβολή. Στις 27.7.2018 παρέστη στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2018Δ ΕΣΟ στ’ Αφάντου και στις 25.7.2018 στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Ροδίους και Κώους Έλληνες Εβραίους, μάρτυρες του ολοκαυτώματος που διοργάνωσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Ρόδου.
  • Τέλος έδωσε το παρών στις θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις στις 20.7.2018 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία (Ιαλυσός), στον Άγιο Παντελεήμονα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου (27.7.2018) και στις 29.7.2018 στη Σορωνή στον Άγιο Σουλά, όπου παρακολούθησε και τις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμπερνάλλι», τον Α.Ε.Σ. Ευκλής και τον Ο.Α.Α.Σ.

 

  • Κατά την παρουσία του στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου, είχε συναντήσεις με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, όπου συζητήθηκαν προβλήματα της περιοχής και θέματα αρμοδιοτήτων του. Τέλος επισκέφθηκε στις 22.7.2018 τη γέφυρα Αφάντου, έργο που μετά από αρκετή καθυστέρηση παραδόθηκε στους πολίτες και ο ίδιος άσκησε αλλεπάλληλες πιέσεις για την ολοκλήρωσή του.
    Ο κ. Χ. Κόκκινος θα προβεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για το ανωτέρω έργο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ