Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Στην διάθεση των ομάδων τα έντυπα μεταβολών

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε ότι από την Τετάρτη 1 Ιουλίου βρίσκονται στα γραφεία της τα νέα έντυπα μεταβολών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 τα οποία και μπορούν να προμηθευτούν οι ομάδες της δύναμής της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) 01/07/2020, παραλάβαμε από την ΕΠΟ τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΠΣΔ για να τα προμηθευτούν, αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την γραμματεία για να μην προκληθεί συγχρωτισμός και λόγω περιορισμένου ωραρίου λειτουργίας».
Να σημειώσουμε ότι όπως αποκάλυψε την Παρασκευή 26 Ιουνίου η «δσπορ» στα νέα έντυπα μεταβολών υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να προσέξουν τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι ερασιτεχνικές ομάδες για να μην κάνουν λάθη, δυσχεραίνοντας την έκδοση των δελτίων αθλητικής ιδιότητας.
Οι αλλαγές σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «δσπορ» είναι οι εξής:
-Τα έντυπα από δύο που ήταν στα προηγούμενα χρόνια, πλέον θα είναι τρία. Συγκεκριμένα έντυπο για μεταβολή Έλληνα ποδοσφαιριστή, έντυπο για αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που μετεγγράφεται από έναν ελληνικό σύλλογο σε άλλον, και έντυπο αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που αποκτάται από Ελληνική ομάδα από σύλλογο του εξωτερικού.
-Πλέον δεν θα υπάρχει δανεισμός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, αλλά η παραχώρησή του σε άλλη ομάδα θα γίνεται με μετεγγραφή ορισμένου χρόνου.
– Προστέθηκαν στο έντυπο μεταβολών συγκεκριμένες ενδείξεις για μετεγγραφή και δανεισμό επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
-Στα στοιχεία του ποδοσφαιριστή, είτε επαγγελματία, είτε ερασιτέχνη, προστέθηκαν υποχρεωτικά το ΑΜΚΑ και email.
– Στην πίσω πλευρά του έντυπου μεταβολών, αφαιρέθηκε η βεβαίωση γιατρού που ήταν υποχρεωτική στα προηγούμενα χρόνια, καθώς πλέον όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να έχουν κάρτα υγείας όλων των αθλητών τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου