Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών : Πρόθεση επαναδραστηριοποίησης από Αντώνη Σταυρή

Μετά από την παραίτηση του Μιχάλη Κοντού από την προεδρία και την προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 5 Ιουλίου, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών προσπαθούν να εξασφαλίσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου, έτσι ώστε η ομάδα να μην βρεθεί σε αδιέξοδο.
Άνθρωποι που αγαπούν και βρίσκονται κοντά στην ομάδα, προσέγγισαν τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Αντώνη Σταυρή, προκειμένου να εμπλακεί στα διοικητικά και αν είναι δυνατόν να τεθεί επικεφαλής του νέου Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής.
Ο Αντώνης Σταυρής είναι θετικός στο να επαναδραστηριοποιηθεί στα κοινά των Καλυθενών, θέτοντας ωστόσο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που είναι να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις της ομάδας, να δημιουργηθεί διοικητικό συμβούλιο από πρώην και νυν παράγοντες, να υπάρχει εξωδιοικητική βοήθεια από όλους τους Καλυθενούς, όπως και η ομάδα να λειτουργήσει σαν οικογένεια, προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιαστεί αντάξιος της ιστορίας του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», την Πέμπτη αναμένεται συνάντηση του Αντώνη Σταυρή με νυν και πρώην παράγοντες του Απόλλωνα, έτσι ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα και να ενημερωθεί για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας, προκειμένου ο γνωστός επιχειρηματίας να πάρει την οριστική του απόφαση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σταυρής δεν θεωρεί αυτοσκοπό να αναλάβει την προεδρία, καθώς πρόθεσή του είναι να βοηθήσει τον Απόλλωνα και ως μέλος του Δ.Σ., εφόσον τον ικανοποιήσουν τα όσα θα ακούσει στην συνάντηση της Πέμπτης.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ήδη ο Αντώνης Σταυρής έχει μιλήσει με τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Απόλλωνα Μιχάλη Κοντού, ζητώντας του να παραστεί στην συνάντηση της Πέμπτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου