ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε και ο Γιάννης Μητσού

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ακόμη ανα­νέ­ωση για τον Διαγόρα, αφού στην ομάδα θα παρα­μεί­νει και ο Γιάννης Μητσού (26-1.92)… Με τον 26χρονο αθλητή ανα­νε­ώ­θηκε η συνερ­γα­σία και θα παίξει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Ανα­λυ­τικά, η ανα­κοί­νωση της ομάδας: «Σε μια ακόμη ανα­νέ­ωση προ­χώ­ρησε το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Δια­γό­ρας. Στο ρόστερ της ανδρι­κής του ομάδας δια­τή­ρησε τον Γιάννη Μητσού, μεγα­λύ­τερο αδελφό του Κώστα Μητσού, που επίσης ανα­νέ­ωσε στον «γηραιό». Ο Γιάννης είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.92 και αγω­νί­ζε­ται στη θέση του «σέντερ». Παλαιό­τερα είχε αγω­νι­σθεί στην Γαλάζια Ακα­δη­μία, την Καλ­λι­θέα, το Ροδίων Άθλησις και τον Ζέφυρο. Η «οικο­γέ­νεια» του Διαγόρα του εύχεται υγεία και καλή επι­τυ­χία τη νέα αγω­νι­στική χρονιά».

*Ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας εκφρά­ζει τα θερμά του συλ­λυ­πη­τή­ρια στον Μανώλη Χατζη­δη­μη­τρίου που ”έχασε” τη γιαγιά του. Ανα­λυ­τικά: ”Η διοί­κηση του Γ.Σ. Δια­γό­ρας εκφρά­ζει τα συλ­λυ­πη­τή­ρια της στον αθλητή της ανδρι­κής ομάδας μπάσκετ Μανώλη Χατζη­δη­μη­τρίου, για τον χαμό της αγα­πη­μέ­νης του γιαγιάς. Συλ­λυ­πη­τή­ρια σε όλη την οικο­γέ­νεια του, κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκε­πά­σει”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.