Τοπικές Ειδήσεις

Μεγάλη η συμμετοχή των ψηφοφόρων στη Ρόδο για τις επαναληπτικές προεδρικές εκλογές στην Πολωνία

Στις κάλπες κλήθηκαν  οι ψηφοφόροι στην Πολωνία για τις πιο αμφίρροπες προεδρικές εκλογές των τελευταίων ετών. Στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές στην Πολωνία είχε επικρατήσει οριακά ο απερχόμενος συντηρητικός λαϊκιστής Αντρέι Ντούντα του φιλοευρωπαίου δημάρχου της Βαρσοβίας, Ράφαλ Τρασκόφσκι.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά μεταξύ του Τρασκόφκσι και του εθνικιστή, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Κάρολ Ναβρότσκι, τον οποίο υποστηρίζει το κόμμα του Νόμου και της Δικαιοσύνης.

Η διαφορά στον πρώτο γύρο της 18ης Μαΐου ήταν πολύ μικρότερη της αναμενόμενης, με τον Τρασκόφσκι να εξασφαλίζει οριακό προβάδισμα.

Στο θέμα αυτό αναφέρεται με ανάρτηση του ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη κ. Απόστολος Ασπράκης αναφέρει τα εξής:

Το επίπεδο ενός λαού συναρτάται από την συμμετοχή του στις δημόσιες διαδικασίες.
Οι φωτογραφίες από τις επαναληπτικες προεδρικές εκλογές της Δημοκρατίας της Πολωνίας στη Ρόδο.
Ξενοδοχείο ACANDIA.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου