Να σκεφτούν έξω από το κουτί, να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν προέτρεψε τους νέους ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση βραβείων επιχειρηματικότητας νέων.

«Είστε όλοι νικητές», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως είναι σημαντικό που αυτά τα παιδιά εργάστηκαν ως ομάδα. «Πίσω από κάθε καλή ιδέα κρύβεται σκληρή δουλειά και οργάνωση», τόνισε απονέμοντας ένα από τα βραβεία της εκδήλωσης «Junior Achievement Europe».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε σε όλους συγχαρητήρια διαβεβαιώνοντας όλα τα παιδιά πως οι δεξιότητες που απόκτησαν μέσα από αυτή τη διαδικασία θα τους φανούν χρήσιμες.

«Οι δεξιότητες που αποκτήσατε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα σας είναι χρήσιμες ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε επιχειρηματίες, κάποιοι δεν θα γίνετε. Μάθατε, όμως, πόσο σημαντικό είναι να εργάζεστε ως ομάδα. Να βλέπετε ότι δεν αρκεί απλά να έχει κανείς μια καλή ιδέα. Αλλά πίσω από μια καλή ιδέα κρύβεται πάντα πολύ σκληρή δουλειά και οργάνωση, συνεργασία, κατανομή ρόλων, προβολή της επιχειρηματικής σας ιδέας, δυνατότητα επικοινωνίας. Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα. Και θα θυμάστε -για πάντα πιστεύω- αυτήν την πολύ όμορφη διαδρομή σας στο πλαίσιο αυτού του εξαιρετικού διαγωνισμού. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους. Είστε όλοι νικητές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: Καθημερινή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ