ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 διαθέτουν το 50% του μισθού τους σε τρία νοσοκομεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜέΡΑ25

Τη διά­θε­ση του 50% του μι­σθού τους για την ενί­σχυ­ση τριών νο­σο­κο­μεί­ων, για όσο διά­στη­μα διαρ­κέ­σει η απα­γό­ρευ­ση κυ­κλο­φο­ρί­ας των πο­λι­τών, λόγω της παν­δη­μί­ας του κο­ρο­νοϊ­ού απο­φά­σι­σε ομό­φω­να η ΚΟ του ΜέΡΑ 25 σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του κόμ­μα­τος. Η από­φα­ση αυτή έρ­χε­ται έπει­τα από άλλη από­φα­ση του ΜέΡΑ 25 να δια­θέ­σει τα χρή­μα­τα που θα δα­πα­νού­σε για το 1ο Δια­βου­λευ­τι­κό Συ­νέ­δριό του «σε δρά­σεις αλ­λη­λεγ­γύ­ης προς τους απρο­στά­τευ­τους από το κρά­τος».

Τα χρή­μα­τα από τη μι­σθο­δο­σία των βου­λευ­τών θα δια­τε­θούν για την άμεση ενί­σχυ­ση τριών νο­σο­κο­μεί­ων, ένα στην Αθήνα, ένα στη Θεσ­σα­λο­νί­κη και ένα στην Κρήτη. Πε­ρισ­σό­τε­ρες λε­πτο­μέ­ρειες θα ανα­κοι­νω­θούν, μαζί με τα συ­γκε­κρι­μέ­να ποσά, τις επό­με­νες ημέ­ρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.