ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεονάρντο Κούτρης: Ασίστ ζωής στον μικρό Βασίλη

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΚΟΥΤΡΗΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μικρός Βασίλης δίνει αυτή την περίοδο την μεγα­λύ­τερη μάχη κόντρα στον καρκίνο, όμως το βράδυ της Κυρια­κής είχε την ευκαι­ρία να ξεχάσει για λίγο τα πάντα. Πήγε στο Καραϊ­σκάκη για να δει την αγα­πη­μένη του ομάδα, τον Ολυ­μπιακό, και μετά το τέλος του αγώνα κατά­φερε και να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει ένα από τα όνειρά του, να σκο­ρά­ρει μπροστά στη Θύρα 7!

Όλα αυτά, χάρη στον Ρόδιο ποδο­σφαι­ρι­στή Λεο­νάρ­ντο Κούτρη ο οποίος του έδωσε την φανέλα του και έπαιξε για λίγη ώρα μαζί του μετά το φινάλε του ματς με τον Ατρό­μητο. Μάλιστα, ο αμυ­ντι­κός του Ολυ­μπια­κού μίλησε για τον μικρό του φίλο εμφανώς συγκι­νη­μέ­νος μετά το τέλος του αγώνα, εξη­γώ­ντας ότι αυτές οι στιγμές και αυτή η ευκαι­ρία που είχε να προ­σφέ­ρει χαρά σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του, είναι σημα­ντι­κό­τερο από οτι­δή­ποτε άλλο μπορεί να κάνει ένας ποδο­σφαι­ρι­στής μέσα στον αγω­νι­στικό χώρο.

Ανα­λυ­τικά οι δηλώ­σεις του στο συν­δρο­μη­τικό κανάλι:

«Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχανε ενη­με­ρώ­σει για να του δώσω την φανέλα μου, τον είδα που μου χαμο­γέ­λασε και με ευχα­ρί­στησε. Σκέ­φτηκα να τον αγκα­λιάσω να τον βάλω στο γήπεδο, ήταν σε καλή κατά­σταση και ήθελα να του δώσω κι άλλη χαρά. Πανη­γυ­ρί­σαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον απο­θέ­ω­σαν όλοι κι αυτό είναι το καλύ­τερο που έγινε. Θα το θυμάται για όλη του την ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγα­ντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του.

Δεν υπάρχει κάτι σημα­ντι­κό­τερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμο­γελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώ­πους από αυτή την ασθέ­νεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημα­ντικό για εμένα».

Μανώλης Κούτρης: « Γιέ μου με έκανες υπε­ρή­φανο»

Ήταν χωρίς αμφι­βο­λία η εικόνα της φετινής σεζόν. Λίγα λεπτά που ανέ­δει­ξαν το νόημα και τη δύναμη του ποδο­σφαί­ρου, αλλά και την αξία της ζωής.

Ο Λεο­νάρ­ντο Κούτρης, όπως και ο ίδιος δήλωσε, έδωσε την καλύ­τερη ασίστ στην καριέρα του, στον μικρό φίλο του, Βασίλη.

Κίνηση που έκανε τον πατέρα του διεθνή άσου, Μανώλη, να εκφρά­σει μέσω μια ανάρ­τη­σης στο facebook την υπε­ρη­φά­νεια του για τον γιο του.

Ανα­λυ­τικά:

«Καλη­μέρα καλή εβδο­μάδα και καλό μήνα να έχετε φίλοι μου. Όσο για σένα παιδί μου για ακόμα μία φορά με έκανες υπε­ρή­φανο, γιατί εκτός από πολύ καλός ποδο­σφαι­ρι­στής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί.

Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.