Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου για να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, στο σημερινό ντέρμπι με τον Ευκλή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, εξέδωσε ο Πολύστρατος.
Αναλυτικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ευκλή Σορωνής την Κυριακή στις 6:30μ.μ. στο γήπεδο του Κορακονερου.
Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας, μπορεί και θα είναι καταλυτική. Η ομάδα μας έχει μπροστά της 3 τελικούς, αρχής γενομένης την Κυριακή, και σε περίπτωση νικηφόρων αποτελεσμάτων θα έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να κυνηγήσει την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία, μέσω αγώνων μπαράζ.
Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες! Να στηρίξετε με πάθος και να προστατεύσετε την ομάδα εξασφαλίζοντας μια ομαλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: Την κατάκτηση της νίκης!
Την Κυριακή αυτή ας την αφιερώσουμε στον Πολυστρατό μας! Το αξίζει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ