Ειδήσεις

Oι Νοτιοροδίτες ευχαριστούν τους εθελοντές γιατρούς της ΝΟΔΕ που τους επισκέφτηκε

Αισθανόμαστε και έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους εθελοντές ιατρούς που επισκέφτηκαν το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ευχαριστούμε τον/την κάθε ιατρό ξεχωριστά και ιδιαιτέρος τους Ιατρούς Γενικής Ιατρικής Ζανετούλη Δημήτρη και τον Ιατρό Παθολόγο Τσέρκη Ηλία για την οργάνωση αυτής της σημαντικής προσπάθειας και ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας.

Σίγουρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή της Νοτίας Ρόδου με το ιατρείο να μην εφημερεύει 14 ημέρες και χωρίς ΕΚΑΒ συνεχίζει να υπάρχει.

Η κοινωνική αλληλεγγύη που επιδεικνύουμε όλοι μας είναι απτό παράδειγμα της ευαισθησίας που μας χαρακτηρίζει ως πολίτες και πιο συγκεκριμένα των Υγειονομικών Επιστημόνων της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους:

-Οικονόμου Νικόλαος – Επιμελητής Ιατρείου Γενναδίου Γενικής Ιατρικής

·Ηλίας Τσέρκης – Ιατρός Παθολόγος

· Τσιράκης Νικόλαος – Εφημερεύον Ιατρός

· Ματίνα Καληγέρου – Φυσίατρος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου