Ειδήσεις

Ακόμα δύο άτομα με τον Στράτο Καρίκη

Δήλωση υποψηφιότητας Ευαγγελίας – Λιλής Διακομιχάλη – Κακά με την παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες

Με μεγάλη χαρά θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Καρίκη.
Οι θέσεις του Στράτου Καρίκη για την αποκατάσταση της αισθητικής της Ρόδου μας, εμπνέουν και μας παρακινούν να δουλέψουμε οργανωμένα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,
Ευαγγελία-Λιλή Διακομιχάλη-Κακά

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΛΙΛΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ-ΚΑΚΑ

Η οικογένεια του «Ροδίων Όραμα» μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Χαιρόμαστε να έχουμε στην οικογένειά μας διακεκριμένους συμπολίτες μας σαν την Ευαγγελία-Λιλή Διακομιχάλη-Κακά. Αισθανόμαστε ότι ερχόμαστε πιο κοντά στους στόχους μας, στην πραγματοποίηση του οράματός μας για μία νέα Ρόδο, μία Ρόδο με καινούρια αισθητική, έχοντας κοντά μας ανθρώπους όπως είναι η Λιλή Διακομιχάλη.

Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Κουγιού με την παράταξη «Ροδίων Όραμα»

Οι εποχές που ζούμε επιβάλλουν να ενεργοποιηθούμε, να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Δηλώνω λοιπόν παρών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό το Στράτου Καρίκη, ενός άνθρωπου ικανού, έντιμου με απτό όραμα και στόχους ουσίας για τη Ρόδο μας.
Ζητώ από εσάς να μας εμπιστευθείτε, να μας δώσετε την ευκαιρία για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να φτιάξουμε τη Ρόδο όπως όλοι μας την ονειρευόμαστε.

Βασίλης Κουγιός
Συνταξιούχος Ολυμπιακής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου