Ειδήσεις

Κόκκινος για Ρόδου – Λίνδου: «Για πόσο διάστημα ακόμα θα κινδυνεύουν να χαθούν ανθρώπινες ζωές;»

«Για πόσο διάστημα ακόμα θα κινδυνεύουν να χαθούν ανθρώπινες ζωές;», αναρωτιέται με δήλωσή του ο Χαρ. Κόκκινος για τα έργα στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου που όλο τελειώνουν και τελειωμό δεν έχουν.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο Χαρ. Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Οι πολύχρονες(!) εργασίες και η καθυστέρηση της υλοποίησης των παρεμβάσεων στον οδικό άξονα Ρόδου – Λίνδου έχουν μετατρέψει τη μοναδική εθνική οδό του Ν. Αιγαίου σε δρόμο «καρμανιόλα».

Καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων βιώνουν πρωτοφανή εμπόδια, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η ίδια τους η ζωή.

Η ελλιπέστατη σήμανση επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ειδικά στις περιοχές Αφάντου και Αρχαγγέλου.

Πρόσφατα η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου έφερε προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α. νέες παρατάσεις υλοποίησης των έργων που αιτούνταν οι εργολάβοι προκειμένου να ολοκληρωθούν. Δυστυχώς, η υλοποίησή τους μετατέθηκε στους επόμενους μήνες!!! Επισημαίνουμε ότι η κίνηση στην εθνική οδό λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου παρουσιάζει αυξητικές τάσεις και παραμένει ο κίνδυνος για τη ζωή των διερχομένων.

Ζητάμε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων.

Οι «πρωτεύθυνοι» πολίτες του τόπου ας περιορίσουν τις εκκρεμότητες που αφήνουν στους διαδόχους τους και στην κοινωνία…

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»
kokkinosxar@yahoo.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου