Ειδήσεις

Εισηγείται την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για Δήμο – ΔΕΥΑΡ

Την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που σχηματίστηκε για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, εισηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου, η Eισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πρόκειται για δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν επιβαρυντικής εκθέσεως του ΑΣΕΠ .

Αφού μελετήθηκε η δικογραφία κρίθηκε ότι δεν υφίσταται δόλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ για την τέλεση της παράβασης καθήκοντος και ότι δεν διαπιστώνεται σκοπός τους να βλάψουν με τις ενέργειές τους αυτές την περιουσία του Δήμου Ρόδου ή να προσπορίσουν περιουσιακή ωφέλεια στους προσληφθέντες εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών η ΔΕΥΑΡ και ο Δήμος Ρόδου συνήψαν συμβάσεις μίσθωσης έργου και συμβάσεις εργασίας με 36 εργαζόμενους η ΔΕΥΑΡ και με 49 εργαζόμενους ο Δήμος Ροδίων σε διάφορες δημοτικές επιχειρήσεις του.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου