Ειδήσεις

Εγκριση μελετών για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

Από τον προϊστάμενο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκο Φαρμακίδη, απεστάλη χθες προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, το ακόλουθο έγγραφο:

ΘΕΜΑ: Επιστολή του Βουλευτή κ. Μ. Κόνσολα για την κατασκευή του νέου ΘΗΣ Νότιας Ρόδου.
ΣΧΕΤ: Το με αρ. πρωτ. 17929/1852.Φ.2.3./26.3.14 έγγραφό σας

Μετά το ερώτημα του βουλευτή κ. Μ. Κόνσολα, με το οποίο ζητά να ενημερωθεί σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία έγκρισης των μελετών του νέου ΘΗΣ Νότιας Ρόδου, σας γνωστοποιούμε ότι αυτές υποβλήθηκαν στην Υπηρεσία μας σε δύο στάδια:

Το πρώτο για αρχιτεκτονικό έλεγχο, που εξετάστηκε και εγκρίθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2014, από το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο.

Και το δεύτερο για την χορήγηση παρεκκλίσεων ως προς το ύψος, που υποβλήθηκε και εξετάστηκε από το Συμβούλιο ΠΟ.Θ.Α. εκτός ημερησίας διάταξης, στις 28 Μαρτίου 2014. Σημειωτέον ότι ο φάκελος υποβλήθηκε στις 24 Μαρτίου 2014.

Η Υπηρεσία μας προώθησε και τα δύο αυτά στάδια κατά προτεραιότητα και ενέκρινε τα ζητούμενα από την ΔΕΗ. Ως εκ τούτου το μόνο που απομένει είναι η έκδοση πολεοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου.
Ε.Γ.Γ.Α.Δ.Α.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ Β΄ ΒΑΘΜΟ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου