Αθλητικά

Το νέο Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Δ.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αναδείχθηκε το νέο επταμελές συμβούλιο του Σ.Δ.Κ.Δ. μετά τις εκλογές που έγιναν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο «Ροδίων Παιδεία». Συνολικά ψήφισαν 15 άτομα (υπήρχε 1 λευκό για το Δ.Σ. και δύο λευκά για την εξελεγκτική επιτροπή) και το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής άτομα (σε παρένθεση οι ψήφοι που πήραν). Γιώργος Αντωνίου (14), Άρης Φάκαρος (13), Μιχάλης Πετρίδης (13), Τάκης Μυροφόρος (13), Γιώργος Μητσού (13), Τάσος Θεοδοσίου (12), Στέφανος Ορφανός (12). Μέχρι την Παρασκευή θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Δ.Κ.Δ. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πιθανοί υποψήφιοι πρόεδροι θα είναι ο Άρης Φάκαρος και ο Γιώργος Αντωνίου, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης.
Για την εξελεγκτική επιτροπή ο Τάσος Αρνάς, ο Αντώνης Γαλανός και ο Μιχάλης Κιόττου πήραν από 13 ψήφους και μετά από κλήρωση, πρώτος αναδείχθηκε ο Αρνάς. Συνολικά ψήφισαν 15 μέλη. Πρόκειται για τους: Άρη Φάκαρο, Γιώργο Αντωνό, Στέφανο Ορφανό, Μιχάλη Πετρίδη, Τάκη Μυροφόρο, Τάσο Θεοδοσίου, Γιώργο Μητσού, Τάσο Αρνά, Γιάννη Στάλα, Κώστα Καραχανή, Γιώργο Καραχανή, Αργύρη Αγγελή, Στέλιο Βιτζηλαίο, Μιχάλη Κιόττου και Γιάννη Μορφωπό, ενώ δεν συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες ο Γιώργος Ξανθός, ο Σταύρος Νικηφορίδης και ο Αντώνης Γαλανός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου