Αθλητικά

Στις 31 Μαρτίου το «Apolakkia Run»

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί το «3ο Apolakkia Run», με την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να εκδίδει ανακοίνωση προς ενημέρωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, η Τοπική Κοινότητα Απολακκιάς και ο Α.Σ Ασπίδα, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, με την επωνυμία ‘’3ο Apolakkia Run».
Η Επιτροπή, έλαβε μετά από αίτημα που υπέβαλε στον ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την απαραίτητη έγκριση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Βασιλείου Ζήκα ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του αλλά και την ικανοποίησή του για την ανάληψη τέτοιων αθλητικών πρωτοβουλιών.
Στο πλαίσιο αυτό ενημερώθηκε ο τεχνικός Δ/ντης του ΣΕΓΑΣ κ. Σάκης Στυλιανίδης και ο πρόεδρος των κριτών κ. Νικήτας Ριζόπουλος οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει :
-Τρέξιμο 10.000μ. (με έναρξη στις 10:00) και αφετηρία την Πλατεία Απολλακιάς και διαδρομή από Κέντρο-Κοινότητα , έξω από το γήπεδο δεξιά με κατεύθυνση προς το Φράγμα, αναστροφή πέρασμα από την ίδια διαδρομή και τερματισμός στο ίδιο σημείο της εκκίνησης.
-Τρέξιμο 5.000μ. (με έναρξη στις 11:15) και κατεύθυνση προς Φράγμα έως τα 2.500μ το καθορισμένο σημείο, αναστροφή πέρασμα από ίδια σημεία και τερματισμό στο σημείο εκκίνησης.
-Τρέξιμο 1.400μ. (με έναρξη στις 10:30) για μαθητές, Δημοτικού – Γυμνασίου με κατεύθυνση την κοινότητα δεξιά έξω από το γήπεδο, ευθεία προς την γέφυρα πάλι δεξιά, πέρασμα από κεντρική οδό και τερματισμό στο σημείο εκκίνησης.
-Περπάτημα 5.000μ. (με εκκίνηση στις 10:45) στην ίδια διαδρομή για όλες τις ηλικίες.
Στόχος της Επιτροπής είναι:
α) Η συμμετοχή αθλητών από όλες τις ηλικίες προκειμένου να μετουσιώσουμε σε πράξη το αθλητικό ιδεώδες.
β) Η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της Απολακκιάς, του Φράγματος και των Ιερών Μονών Αγίου Γεωργίου Βάρδα και Αγίου Ευσταθίου – Ζωοδόχου Πηγής.
γ) Η ανιδιοτελής προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης στο Φιλόπτωχο ταμείο της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου και στην Πρόνοια του Δήμου Ρόδου και στον Ερυθρό Σταυρό.
δ) Η ενίσχυση του Ιερού Ναού της Πολιούχου Αγίας Μαρίνας.
ε) Η παροχή της παραδοσιακής φιλοξενίας από μέρος των κατοίκων της Απολακκιάς προς όλους όσους θα συμμετάσχουν στους αγώνες, αθλητές, συνοδούς, γονείς, εκπαιδευτικούς, μέλη της οργανωτικής επιτροπής, πρόεδρο και μέλη του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρο και κριτές.
Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινώσουμε στην ιστοσελίδα μας ‘’Apolakkia Run’’, περισσότερα στοιχεία για συμμετοχές, μεταφορά με λεωφορείο, μπλουζάκια κλπ.
7. Συνδιοργανωτές, ο ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο ΔΟΠΑΡ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κολλέγιο Ρόδου, το Αθλητικό Σωματείο Penquins, η Δωδεκάνησος Sea Ways με τον κ. Χρήστο Σπανό, το Σωματείο Τριάθλου ‘’Απόλλων΄΄, το ΕΚΑΒ με τον Δ/ντη κ. Καραταπάνη, η Ασπίδα Απολακκιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απολακκιάς.
8. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο πρόεδρος του Γ.Φ.Σ. Ασπίς, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Ζήκα Βασίλειο, προς τον Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κολλέγιο Ρόδου, την Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, το Αστυνομικό Τμήμα Γενναδίου, όλους τους χορηγούς καθώς και τους αγαπημένους συναθλητές όλων των ηλικιών για τη συμμετοχή τους.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής: Δρ. Ναπολέων Θ. Βλάσσης Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας: Τσαμπίκος Καραγιάννης
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ασπίδα Απολακκιάς: Γεώργιος Σαββίδης
Η Επιτροπή: Κωνσταντίνος Βλάσσης, Θεόφιλος Βλάσσης, Μανώλης Βασιλάκος, Μαρία Βλάσση, Αγγέλικα Βασιλάκη, Νώντας Παλληκαράς, Ιωσήφ Παπαδόπουλος, Αλεξία Χατζημιχάλη, Διαμαντής Ευστάθιος, Ασημίνα Βλάσση, Τριανταφύλλου Διαμαντής, Χατζηγεωργίου Θανάσης, Τριανταφύλλου Ευστάθιος, Σπύρος Σπύρου, Ροζαλή Καρατζοπούλου. Οι ιατροί του αγώνα: Μανώλης Διαμαντής, Σάββας Καραταπάνης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου