Μια εβδομάδα πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου θα πραγματοποιήσουν την τελική τους πρόβα στο μίτινγκ της Γλασκόβης.

Στην Αρένα όπου σε ένα χρόνο θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι δύο Ελληνίδες επικοντίστριες θα πραγματοποιήσουν στις 25 Φεβρουαρίου τον τελευταίο τους αγώνα (και άλλη μία προσωπική τους κόντρα). Πρόκειται το μίτινγκ που ανήκει στη σειρά του wolrd indoor tour της IAAF το οποίο σαν tour μικρή σημασία έχει για τις δύο Ελληνίδες αφού φέτος δε δίνει wild card (είναι η σειρά του ανδρικού αγωνίσματος) για το παγκόσμιο. Θα αποτελέσει όμως ένα πολύ καλό τεστ σε μια αρένα παρόμοια με αυτήν του Μπέρμιγχαμ, ενώ θα προσθέσουν έναν επιπλέον αγώνα στην προετοιμασία τους που για τους επικοντιστές είναι ότι σημαντικότερο αφού όσο πηδάνε τόσο βρίσκουν τη φόρμα τους.

Να σημειωθεί ότι η Στεφανίδη έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στο παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ αφού ο ΣΕΓΑΣ αναγνώρισε το όριο από το 2017, ενώ η Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος που το 2017 ήταν εκτός λόγω εγκυμοσύνης δε θα έχει πρόβλημα να περάσει το 4.71μ. και να πάρει και αυτή το εισιτήριο για το Μπέρμιγχαμ. Τόσο η Στεφανίδη, όσο και η Κυριακοπούλου δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στη Γλασκόβη.

(sportsfeed.gr)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ