Μια καθημερινή απορία πολλών ανδρών, αλλά και γυναικών, μπροστά στον καθρέφτη τους είναι πως θα αντιμετωπιστεί η εμφανής αραίωση που παρατηρούν στο τριχωτό της κεφαλής. Η τριχόπτωση, και κατά συνέπεια η αραίωση, οφείλονται σε γενετικούς αλλά και περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ το άγχος και το στρες της σημερινής εποχής φαίνεται να επηρεάζει και αυτό, σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Πλέον, πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε ειδικούς γιατρούς για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Η μεταμόσχευσή μαλλιών είναι η μόνη οριστική λύση, καθώς άλλες φαρμακευτικές κυρίως θεραπείες, δε λύνουν το πρόβλημα, αλλά επιβραδύνουν την τριχόπτωση.

Με τη σύγχρονη μέθοδο FUE, η διαδικασία της μεταμόσχευσης απλοποιείται καθώς γίνεται πλέον άμεσα και αναίμακτα, με τοπική αναισθησία και θεαματικά αποτελέσματα, αρκεί να επιλεχθεί η κατάλληλη και έμπειρη ιατρική ομάδα. Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της βραβευμένης ως καλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί:

«Στη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE , ο γιατρός προσδιορίζει την περιοχή από όπου θα ληφθούν τα τριχοθυλάκια (δότρια) και πραγματοποιεί τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια, τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται και τοποθετούνται στη λήπτρια χώρα. Στην Advanced Hair Clinics, η τοποθέτηση γίνεται με αυτόματη εισαγωγή των μοσχευμάτων χωρίς υποδοχές, αλλά με τη χρήση ειδικής συσκευής (implanter device). Με τον τρόπο αυτό, δεν προκαλούνται τραύματα και ουλές στη λήπτρια χώρα, ενώ η φύτρωση των τριχών είναι πιο φυσική.»

O Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πίσω τη χαμένη νεότητα και ομορφιά, αποκτώντας πλούσια και πυκνά μαλλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποκατάσταση της αραίωσης μαλλιών μετά από τραύμα ή έγκαυμα καθώς και της αραίωσης στα γένια ή στα φρύδια.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451, Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240, Πάτρα: (+30) 2610 226562 www.advancedhairclinics.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ