Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Ροδήλιος ποδηλατικός όμιλος Ρόδου» σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 13 / 1 / 2017, συγκαλεί σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Best Western Plaza (διεύθυνση: Ιερού Λόχου 7, Ρόδος) την 29η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30 σύμφωνα με το καταστατικό, με τα παρακάτω θέματα:

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
2.Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ. για το έτος 2016
3. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός για την περίοδο από 1-1-2016 έως 31-12-2016
4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
5.Έγκριση και απαλλαγή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6.Έγκριση οικονομικού Προϋπολογισμού 2017.
7.Διαγραφή μελών λόγο αδράνειας.
8.Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
9. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη :
Νέου Διοικητικού Συμβουλίου επτά [7] τακτικών μελών Δ.Σ, δύο [2] αναπληρωματικών.
Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών [3] μελών και δύο [2] αναπληρωματικών
Εκπροσώπου για την Ε.Ο.Π.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 3/2/2017, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 16:30 μ.μ.  Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 30 Ευρώ.

Την ίδια ημέρα θα κοπεί και η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Ομίλου, στον ίδιο χώρο και ώρα 19:00. Θα βραβευθούν οι αθλητές του Ομίλου που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο του 2016.

«Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σ’ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά, καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ για τη διετία 2017-2018».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ