Σήμερα στις 15:00 στο «Οικονομίδειο» ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο μοναδικό παιχνίδι για την 16η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» του Μάρκου Στεφανίδη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» έτσι ώστε να ξεκινήσουν ιδανικά τον δεύτερο γύρο, να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου στο τέλος της αναμέτρησης να έχουν κατακτήσει την πολύτιμη νίκη.
Εκτός από τον τιμωρημένο Άγγελο Χειμωνέττο, ο έμπειρος τεχνικός του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένων και των Γιώργου Καλλιώρα και Μανώλη Αλιατίδη που εκδόθηκαν τα δελτία τους, σε αντίθεση με το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου Αντώνη Ρίκκα.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών και χαλάρωμα.
«Σφυρίζει» ο Μάλαμας
Ο Μιχάλης Μάλαμας από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης του ΓΑΣ Ιάλυσος με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο «Οικονομίδειο» ( 15:00).
Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς και Νίκος Τσαλίκογλου και αυτοί από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σαράντος Ζερβός από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
4ος όμιλος
16η αγωνιστική
Κυριακή

● «Οικονομίδειο» 3:00μ.μ.
ΓΑΣ Ιάλυσος- ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
Διαιτητές: Μάλαμας, Γουρνιάς, Τσαλίκογλου
Παρ. διαιτησίας: Ζερβός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ