Την Κάλυμνο θα επισκεφτεί  στις 7η Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί, στα πλαίσια του εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Καλυμνίων υπέβαλε σχετική πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  και την Παρασκευή έλαβε  απάντηση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Μιλώντας το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 το πρωί, ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής στο kalymnos-news.gr, είπε ότι ο Δήμος θα ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες και θα  ετοιμάσει το ακριβές πρόγραμμα επίσκεψης  του Προέδρου στην Κάλυμνο ,προκειμένου να υποβληθεί στη συνέχεια στην  Προεδρία της Δημοκρατίας για την τελική του έγκριση.

Όπως συμπλήρωσε είναι ένα θέμα που θα φέρει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το πως θα τιμηθεί ο πρόεδρος κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο.

.kalymnos-news.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ