Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έδωσε την Παρασκευή ο Διαγόρας Βατίου αντιμετωπίζοντας τον Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου.
Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, με τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται επηρεασμένοι και με «βαριά» πόδια από τις καθημερινές επίπονες και απαιτητικές προπονήσεις της προετοιμασίας.
Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός εντόπισε καλά στοιχεία για την εποχή, όμως και αδυναμίες οι οποίες πρέπει να βελτιωθούν στην συνέχεια, προκειμένου ο Διαγόρας Βατίου να παρουσιαστεί έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του.
Ο Γιάννης Καμπούρης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν την προσπάθεια και να δείξουν την ίδια διάθεση στις προπονήσεις και τις φιλικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική και αγωνιστική κατάσταση, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι τους Νίκο Μοσχή, Τριαντάφυλλο Καμπούρη και Λάμπρο Ζωάννου για προληπτικούς λόγους, καθώς οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας.
Μετά από την φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής, οι Βατενοί θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Καμπούρης τούς έδωσε διήμερο ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την προσεχή Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα έχουν νέο ρεπό λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου και την προσεχή Τετάρτη θα επιστρέψουν στην προετοιμασία τους με τον έμπειρο τεχνικό να τους αναμένει μα άγριες διαθέσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ