Κοντά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είναι ο Άρης Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν μέσο, προκειμένου ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός να έχει ακόμα μία λύση στην διάθεσή του, γι’ αυτό εδώ και ημέρες είχαν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τον κατάλληλο αθλητή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναζήτηση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι Αρχαγγελίτες εντόπισαν τον ποδοσφαιριστή με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην απόκτησή του.
Το όνομα του αθλητή δεν έχει διαρρεύσει από τον Άρη, προκειμένου να αποφύγει εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκησή του, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε την φανέλα ομάδας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα και την Πέμπτη, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.
Ο Γιώργος Σταυριανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Σταμούλη που προπονείται ατομικά, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και του τιμωρημένου Γιώργου Κοντόγιαννου.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ