Σε συνέχεια των επισκέψεων του στις τοπικές και δημοτικές ενότητες του νησιού, ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ. Αγαπητό Πάλλα, κ. Στέργο Παρδαλό, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ, κ. Δημήτρη Καραντζιά και τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Γιάννη Περδίκη, πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις εργασίας με τον Πρόεδρο της Μαλώνας, κ. Αναστάσιο Καραγιάννη, τον Πρόεδρο των Μασσάρων, κ. Σπύρο Καλούδη και τον Πρόεδρο των Λαέρμων, κ. Αναστάσιο Πατούνα.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν ζητήματα της καθημερινότητας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η διαχείριση των υδάτινων πόρων και οι γεωτρήσεις, καθώς και ο έγκαιρος σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δράσεων και παρεμβάσεων για τα ζητήματα της κάθε περιοχής, ενόψει της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού τον Μάρτη 2017.

Στο πλαίσιο των εν λόγω συναντήσεων, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τη νέα γεώτρηση στα Λάερμα, η οποία αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για του κατοίκους της τοπικής κοινότητας, καθώς και το Φράγμα του Γαδουρά.

Οι συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ