Με νίκες ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, οι Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων της Δωδεκανήσου, απέναντι στις Κυκλάδες .
Οι Παίδες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν την κατάσταση επικρατώντας με σκορ 3-1, ενώ οι Νέοι χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες επιβλήθηκαν με σκορ 3-0.
Αναλυτικά:
Παίδες
Η ομάδα των Κυκλάδων ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση και έλεγξε την μεσαία γραμμή, αφού είχε την κατοχή της μπάλας. Οι τυπικά γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό με τέρμα του Παντιλιού, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς η ομάδα της Δωδεκανήσου ήταν αυτή που πήρε τα ηνία και πίεσε για να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ και τα κατέφερε.
Αρχικά στο 60ο λεπτό, έχασε πέναλτι με τον Κοντό, όμως στην συνέχεια ήταν πιο εύστοχη. Στο 65ο και 72ο λεπτό ο Νίκος Χατζηβασιλείου με δύο προσωπικά τέρματα έφερε «τούμπα» το παιχνίδι και στο 80ο λεπτό ο Χρήστος Θύμιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Παίδες της Δωδεκανήσου.
Οι συνθέσεις:
ΕΠΣ Κυκλάδων: Βαβακούσης, Τσιπαρούδης, Πάπα, Καρβέλας, Γαλινός, Μανδηλαράς (75ο Γκούφας), Παντιλιός, Ξυδάκης, Ευμορφίδης ( 58ο Ρεΐσης), Λέκκας ( 66ο Φραγκεσκάκης), Τσέρης.
ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ήλιος, Σταματούλας, Ξεπαπαδάκης, Ζερβός, Καραμανώλης, Χαράπας, Θύμιος, Κοντός ( 75ο Γκάμμις), Λουκαράς ( 46ο Χατζηβασιλείου), Μαγκούλιας ( 17ο λ.τρ. Κουλλάλι) ( 75ο Αχλαδιώτης), Τζούρας ( 41ο Κυριόπουλος).
Νέοι
Φανερά ανώτερη η ομάδα της Δωδεκανήσου, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα των Κυκλάδων, καθώς είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Το συγκρότημα του Θεόδωρου Θεοδώρου άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τέρμα του Σίμου Καραμανώλη, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα της Δωδεκανήσου να σημειώνει ακόμα δύο τέρματα, με τους Δημήτρη Μαγιόγλου στο 60ο λεπτό και Κώστα Καραμούζη στο 85ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις:
ΕΠΣ Κυκλαδων: Μανδηλαράς, Στεφανούδης, Κουσινετζίδης, Βουτσινός, Φέρτης, Βαρελάς, Μπολλάι, Κάνουλλας, Φώσκολος ( 46ο Λιέας), Κωνσταντινίδης, Πρεβόλης.
ΕΠΣ Δωδεκανήσου:Παρδελός, Αρέτογλου, Κεχαγιόγλου, Αμπελάς, Πότσης, Θοδωρής (68ο Αλαβέρας), Κόκκαλης, Μαγιόγλου, Καραμανώλης ( 71ο Καραμούζης), Τζουανάκης ( 81ο Κορκής), Αυγουστάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ