«Ορφανό» εξακολουθεί να είναι το διπλό φονικό στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα με θύματα τους Κωνσταντίνο Φράγκο και Βασίλη Σινούρη, αφού η Αστυνομία 20 μέρες μετά τη σύλληψη του μέχρι πρόσφατα καταζητούμενου για ληστείες Θέμη Δήμου δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που θα την οδηγούσε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η έρευνα γύρω από την δράση του δίδυμου «Δήμου – Βαρβαρέσου», που λήστεψαν και την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία Κύπρου, στη Ρόδο, συνεχίζεται και ο 27χρονος που συνελήφθη σε καφετέρια στο Χαλάνδρι, δεν έχει πει το παραμικρό!
Μάλιστα ο Δήμου φέρεται να επικαλέστηκε «αντιεξουσιαστικές» πρακτικές ώστε να δικαιολογήσει και το μπαράζ των ληστειών στις οποίες είχε προβεί μαζί με τον συνεργάτη του.
Η αστυνομία, ενώ ανακοίνωσε επίσημα την εξιχνίαση ληστειών σε τράπεζες δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για το διπλό φονικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό επιστημονικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι οι δράστες της δολοφονίας Φράγκου – Σινούρη είναι οι Δήμου και Βαρβαρέσος.
Στο πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα των Δήμου – Βαρβαρέσου (πριν τη σύλληψη του Δήμου) υποστήριζαν πως δεν έχουν καμία σχέση με δολοφονίες παρά μόνο με ληστείες, κάτι που επανέλαβε και ο Δημήτρης Βαρβαρέσος σε νέο ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε.
Αυτούσιο το μήνυμα Βαρβαρέσου:
“Βουνά, σειρήνες, καταδιώξεις, δεκάδες σπίτια δεκάδες μηχανές, δεκάδες ληστείες…. ξενύχτια άγχη, σκοπιές…. κακοποιοί φυγάδες… Σκόρπιες λέξεις που χαρακτηρίζουν την ύπαρξή μας, σκόρπιες λέξεις που μας προσάπτουν παπαγαλάκια και μπάτσοι… Ένα χρόνο μακριά από τις οικογένειές μας, ένα χρόνο μακριά από τα πρόσωπα που αγαπάμε…. ο αδερφός μου Θέμης φυλακισμένος εγώ εδώ μόνος ¶ξιζε;;….Φωτογραφίες μας παντού, προς αναζήτηση των νέων ρουφιάνων, των ρουφιάνων αυτών που θα βοηθήσουν τις τράπεζες, των ρουφιάνων που θα βοηθήσουν αυτούς που οφείλονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες για τους χιλιάδες άστεγους… σιχάματα… Έχουμε πόλεμο!!
Μεταφερόμαστε σε ένα πολυσύχναστο πεζόδρομο στο Χαλάνδρι, Τετάρτη βράδυ. Δυο ‘κακοποιοί’, όπως άλλες πολλές φορές αναμεμιγμένοι στον κόσμο ζουν ελεύθεροι. Σε αυτό το πολυσύχναστο πεζόδρομο ‘μυστικοί’ μπάτσοι 2 μέτρα 130 κιλά με hand free στο αυτί προτάσσουν τα όπλα τους στο γεμάτο από κόσμο μαγαζί. Ο αδερφός μου Θέμης συλλαμβάνεται λόγω άτυχων παραγόντων, εγώ ο συντάκτης είμαι ανάμεσά σας… Τροφή για σκέψη η επιλογή της συμπλοκής στον δεδομένο χωροχρόνο δεν είναι εγκληματική πράξη;;…Για τα τσακάλια της ΕΛΑΣ προφανώς όχι …Τελικά άξιζε???? Και βέβαια ΑΞΙΖΕ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!
Υγ1 Θύματα αδερφέ μου να θυμάσαι ήμαστε από τα παιδιά που δεν κάνουμε πίσω
Υγ2 Οι καταπιεστές και οι ρουφιάνοι έχουν όνομα και διεύθυνση και οι τράπεζες διπλές πόρτες και μια έξοδο κινδύνου
Ο καταζητούμενος ληστής τραπεζών.»
Πηγή: dete
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/orfano-exakolouthi-na-ine-to-diplo-foniko/







