Όλα κρίνονται σήμερα!

Αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Τα παιχνίδια της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής τα οποία ξεκινούν όλα στις 5 το απόγευμα θα κρίνουν και την 2η ομάδα που θα ανέβει απευθείας στην Α’ Κατηγορία καθώς και αυτή που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Σύμης στη Γ’ Κατηγορία. Στην κορυφή, ο ΠΑΣ Ασκληπειού που υποδέχεται τους Ιππότες, με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο του. Σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης του Κολοσσού Κάστρου (επί του Αγίου Λουκά Αφάντου), τότε οι δυο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και θα χρειαστεί αγώνας μπαράζ γιατί τα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει ισορροπία. Για να πάρει την 2η θέση ο Κολοσσός θα πρέπει να κερδίσει ο ίδιος και να ηττηθεί ο ΠΑΣ Ασκληπειού.
Μεγάλη αγωνία στην ουρά!
Στην ουρά γίνεται πραγματική «μάχη» με τον Ατρόμητο Διμυλιάς να βρίσκεται στην χειρότερη θέση όλων μιας και δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Είναι στην προτελευταία θέση και για να εξασφαλίσει την παραμονή του θα πρέπει να κερδίσει εντός έδρας την Ασπίδα Σαλάκου και να συμβούν δυο από τα πιο κάτω σενάρια:
-Να χάσει η Θύελλα Πυλώνας ή να αναδειχθεί ισόπαλη στο παιχνίδι που θα δώσει στη Μαλώνα με τον Ηρακλή Λάρδου
-Να ηττηθεί ο Ηρακλής Λάρδου από την Θύελλα και συγχρόνως να μην πάρει ούτε βαθμό ο Ακουσίλαος στον Έμπωνα Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στους Ατρόμητο, Ηρακλή και Ακουσίλαο όπου υποβιβάζεται η ομάδα της Λάρδου. Είναι και η μοναδική περίπτωση για να χάσει την κατηγορία ο Ηρακλής.
Όλο το σημερινό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Ατρόμητος Διμυλιάς – Ασπίδα Σαλάκου
ΑΣ Χάλκης – ΑΕ Κατταβιάς
Ευαγόρας – Ομόνοια Γενναδίου
¶γιος Λουκάς – Κολοσσός Κάστρου
ΠΑΣ Ασκληπειού – Ιππότες
Αναγέννηση Έμπωνας – Ακουσίλαος
Ηρακλής Λάρδου – Θύελλα Πυλώνας
Ρεπό έχει ο Απόλλων Απολλώνων