«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο σημερινό (2.45μ.μ.) παιχνίδι με το Νηρέα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος), εξέφρασε με δηλώσεις του στη «δσπορ» ο προπονητής της Αναγέννησης Έμπωνα Χρυσόστομος Χάσταλης. Συγκεκριμένα είπε:
«Είναι παγίδα αυτό το παιχνίδι. Ειδικά μετά από τις γιορτές πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αυτή την περίοδο συνήθως οι ομάδες είναι χαλαρές και μπορεί να …την πατήσουν. Κατά την άποψη μου είναι ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους τριάδας θα πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα έχουμε πάντως εύκολο έργο γιατί όπως έχω δει, ο Νηρέας είναι μια ομάδα που χάνει δύσκολα. Φαίνεται και από τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια της. Για τον λόγο αυτό λέω και πάλι ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ τον αγώνα και να είμαστε πολύ σοβαροί για να μπορέσουμε να φθάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών».
Αυτό που προβληματίζει πολύ έντονα τον τεχνικό της Αναγέννησης είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Έμπωνα. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες του τελευταίο διαστήματος έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες της Αναγέννησης έχουν περίπου τρεις εβδομάδες να προπονηθούν (αναγκάζονται να πηγαίνουν στο γήπεδο Απολλώνων). Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που καλούνται να ξεπεράσουν σήμερα οι γηπεδούχοι. Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Παπανικολάου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό του και δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.