Αθλητικά

Πήρε και Καρτάλη ο Νηρέας!

Στην απόκτηση του Γιώργου Καρτάλη προχώρησε ο Νηρέας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και της προσπάθειας που κάνει για να παραμείνει σε αυτό.

Ο Γιώργος Καρτάλης που στο πρώτο μισό της περιόδου αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Ορφέα, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Νηρέα, οι οποίοι έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο που θα εξασφαλίσει με ευκολία την παραμονή στην κατηγορία και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι μετεγγραφές των Γερογιάννη, Κουτσουμπάρη και Αυγενικού, που έχουν επίσης συμφωνήσει με την ομάδα της Κρεμαστής.

Πλέον ο Μιχάλης Ζούρδης διαθέτει ένα πλήρες «οπλοστάσιο» στα χέρια του και απομένει πλέον η διαχείριση που θα γίνει στη συνέχεια της σεζόν, έτσι ώστε αυτό να αποδώσει και να οδηγήσει τον Νηρέα στην κατάκτηση των φετινών του στόχων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου