- Ο Κλεάνθης θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τους Πάνθηρες, μετά τις σημαντικές νίκες του επί Φοίβου και Άρη.
- Αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Ευκλή στις 4 το απόγευμα στο Παραδείσι, σε μια αναμέτρηση με χαρακτήρα ντέρμπι.
- Ο προπονητής Κώστας Καλημέρης ζητά τακτική πειθαρχία, συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και υπομονή.
- Εκτός θα είναι για δεύτερο σερί ματς ο τραυματίας Ηρακλής Γκιουρσάνης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Θανάρη.
Σε παρένθεση θα προσθήσει να κλείσει αύριο ο Κλεάνθης την ήττα από τους Πάνθηρες, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, που διαδέχθηκε τις σπουδαίες νίκες του στα ντέρμπι με τους Φοίβο και Άρη, προσγειώνοντάς τον ανώμαλα.
Απέναντι στους “ροσονέρι” θα βρεθεί, στις 4 το απόγευμα στο Παραδείσι, ο ανεβασμένος Ευκλής, στο πλαίσιο μίας συνάντησης που έχει το άρωμα του ντέρμπι και απαιτεί την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και σε αρχές που κατατάσσουν μέχρι στιγμής τον Κλεάνθη ανάμεσα στις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο προπονητής Κώστας Καλημέρης ζητάει από τους παίκτες του την απόλυτη τακτική πειθαρχία στο πλάνο που έχει εκπονηθεί, την απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και υπομονή.
Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον τραυματία Ηρακλή Γκιουρσάνη, έναν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες της ομάδας του, ενώ δεν είναι βέβαιος για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Βασίλης Θανάρη, ο οποίος έχασε τις προπονήσεις της εβδομάδας λόγω προσωπικής υποχρέωσης.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.