ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόδος: Ταξίδι γεμάτο ερωτηματικά λόγω γαστρεντερίτιδας

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣ Ρόδος
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η Ρόδος αντι­με­τω­πί­ζει σοβαρά προ­βλή­ματα λόγω γαστρε­ντε­ρί­τι­δας που έχει πλήξει τους παίκτες της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κω.
  • Ο προ­πο­νη­τής Δημή­τρης Γκάιδας δεν είναι σίγου­ρος για την τελική απο­στολή, καθώς αρκετοί παίκτες δεν έχουν αναρ­ρώ­σει πλήρως.
  • Παρά τις δυσκο­λίες, η ομάδα είναι απο­φα­σι­σμένη να ξεκι­νή­σει το πρω­τά­θλημα με νίκη, βασι­ζό­μενη στη συσπεί­ρωση και την προ­ε­τοι­μα­σία που έχει προη­γη­θεί.
  • Η Ρόδος θα έχει την υπο­στή­ριξη περίπου τριάντα φιλά­θλων της στο εκτός έδρας παι­χνίδι στην Κω.

“Φουρ­τού­νες” βρήκαν τη Ρόδο στην τελική ευθεία της προ­ε­τοι­μα­σίας της ενόψει του αυρια­νού εκτός έδρας παι­χνι­διού της κόντρα στο ΠΑΟΚ Κω, για την 1η αγω­νι­στική του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries.

Εκεί που όλα κυλού­σαν ομαλά και ο προ­πο­νη­τής Δημή­τρης Γκάιδας πίστευε πως θα είχε τη δυνα­τό­τητα να συγκρο­τή­σει την απο­στολή επι­λέ­γο­ντας από το σύνολο των ποδο­σφαι­ρι­στών του, τα “ελάφια” χτυ­πή­θη­καν από ίωση γαστρε­ντε­ρί­τι­δας.

Για την ακρί­βεια… σαρώ­θη­καν, με την εβδο­μάδα να γίνεται, από την Τετάρτη και μετά, εξαι­ρε­τικά δύσκολη, καθώς οι παίκτες έβγαι­ναν νοκ άουτ ο ένας μετά τον άλλον.

Το θετικό της υπό­θε­σης είναι πως τα συμ­πτώ­ματα κρά­τη­σαν για τους περισ­σό­τε­ρους μόλις μία μέρα, το αρνη­τικό πως αρκετοί έχασαν δυνά­μεις και δεν έχουν συνέλ­θει ακόμα στο εκατό τοις εκατό, με ό, τι αυτό συνε­πά­γε­ται για την ετοι­μό­τητά τους.

Επι­πλέον, ο Δημή­τρης Γκάιδας δεν γνω­ρί­ζει ακόμα, λίγες ώρες πριν από την ανα­χώ­ρηση της ομάδας για την Κω, αύριο το από­γευμα, σε ποιους αθλητές θα είναι σε θέση να στη­ρι­χθεί, αν και για τον αριθμό των δια­θέ­σι­μων δεν χρειά­ζε­ται να ανη­συ­χεί.

Σε κάθε περί­πτωση, ο νεαρός τεχνι­κός θα υπο­χρε­ω­θεί σε ανα­θε­ώ­ρηση των αρχικών πλάνων του, ανα­κα­τεύ­ο­ντας, θέλο­ντας και μη, την “τρά­πουλα”.

Ακόμα κι έτσι όμως και παρά την άσχημη συγκυ­ρία, τα “ελάφια” είναι απο­φα­σι­σμένα να ξεκι­νή­σουν την πορεία τους στο νέο πρω­τά­θλημα με το δεξί, ποντά­ρο­ντας στη συσπεί­ρωσή τους και στην επίμονη δουλειά των τελευ­ταίων εβδο­μά­δων.

Σημειώ­νε­ται, πως η Ρόδος δεν θα είναι αύριο στις 9:30 το βράδυ μόνη της στο Νέο Στάδιο Αντα­γόρα.

Την απο­στολή θα ακο­λου­θή­σουν στην Κω περίπου τριάντα φίλα­θλοί της, ώστε να της συμπα­ρα­στα­θούν από την εξέδρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.