ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΡ Έλαφος: Αξιοπρεπής παρουσία από τον Νικήτα- Γιάννη Τριαντενό

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Νικήτας Τριαντενός- ΑΣΡ Έλαφος- Ποδηλασία
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ο Νικήτας-Γιάννης Τρια­ντε­νός συμ­με­τείχε με επι­τυ­χία στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Ποδη­λα­σίας Πίστας 2026 στα Χανιά, απο­δει­κνύ­ο­ντας την αθλη­τική του εξέλιξη.
  • Κατέ­λαβε σημα­ντι­κές θέσεις, όπως 4η στο Elimination και 7η στο Individual Pursuit, απο­κτώ­ντας πολύ­τι­μες εμπει­ρίες.
  • Η παρου­σία του σε απαι­τη­τικό πρό­γραμμα αγώνων επι­βε­βαί­ωσε την πρόοδό του και την ικα­νό­τητά του να αντα­γω­νί­ζε­ται σε υψηλό επίπεδο.
  • Ο Α.Σ. Ρόδου Έλαφος συγ­χαί­ρει τον Νικήτα και τον προ­πο­νητή του για την αφο­σί­ωση και την προ­σπά­θειά τους, προ­γραμ­μα­τί­ζο­ντας μεγα­λύ­τε­ρες επι­τυ­χίες στο μέλλον.

Τον καλύ­τερο εαυτό του έδωσε ο Νικήτας- Γιάννης Τρια­ντε­νός στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Ποδη­λα­σίας Πίστας που έγινε στα Χανιά, με την ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο ΑΣΡ Έλαφος προς ενη­μέ­ρωση να ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Με επι­τυ­χία ολο­κλή­ρωσε την παρου­σία του στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Πίστας 2026, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στα Χανιά, σε μια πάρα πολύ καλή κατα­σκευή αθλη­τι­κής εγκα­τά­στα­σης που θα είναι παρα­κα­τα­θήκη στους αθλητές όλης της Ελλάδας.

Ο αθλητής του Α.Σ. Ρόδου Έλαφος, Νικήτας- Ιωάννης Τρια­ντέ­νος, αγω­νι­ζό­με­νος στην κατη­γο­ρία Εφήβων για πρώτη χρονιά και παρότι είχε προη­γη­θεί η συμ­με­τοχή του στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Ορεινής Ποδη­λα­σίας, αντα­πο­κρί­θηκε στις απαι­τή­σεις μιας ιδιαί­τερα δύσκο­λης διορ­γά­νω­σης, συμ­με­τέ­χο­ντας σε πολλά αγω­νί­σματα και απο­κτώ­ντας πολύ­τι­μες εμπει­ρίες.

Οι θέσεις που κατέ­λαβε ήταν:

-7η θέση στο Individual Pursuit (Ατομική Κατα­δί­ωξη)

-10η θέση στο Scratch

-4η θέση στο Elimination, χάνο­ντας για μία μόλις θέση το βάθρο

-8η θέση στη γενική κατά­ταξη του Omnium

-7η θέση στο Keirin

-6η θέση στο αγώ­νι­σμα των πόντων

Η παρου­σία του σε ένα απαι­τη­τικό πρό­γραμμα αγώνων επι­βε­βαιώ­νει τη συνεχή αγω­νι­στική του εξέλιξη και απο­τε­λεί σημα­ντική παρα­κα­τα­θήκη για το μέλλον, καθώς αποκτά εμπει­ρίες σε όλα τα βασικά αγω­νί­σματα της πίστας.

Ο Α.Σ. Ρόδου Έλαφος συγ­χαί­ρει τον Νικήτα Τρια­ντένο για την αγω­νι­στι­κό­τητα, το ήθος και την προ­σπά­θειά του, καθώς και τον προ­πο­νητή του κ. Κελε­πέρα Κυριάκο για τη δουλειά και την καθο­δή­γησή του καθ’ όλη τη διάρ­κεια της χρονιάς.

Με συνέ­πεια, υπομονή και σκληρή δουλειά, συνε­χί­ζουμε να επεν­δύ­ουμε στην ανά­πτυξη των νεαρών αθλητών μας, με στόχο ακόμη μεγα­λύ­τε­ρες δια­κρί­σεις στο μέλλον.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια, Νικήτα! Ευχό­μα­στε υγεία και πολλές ακόμη επι­τυ­χίες!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.