ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των οκτώ επιβαινόντων του ιστιοπλοϊκού – Εντοπίστηκαν σώοι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι έρευνες στη Σύμη για τον εντο­πι­σμό οκτώ επι­βαι­νό­ντων σε ιστιο­πλοϊκό, οι οποίοι βρέ­θη­καν στη θάλασσα και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
  • Η επι­χεί­ρηση διά­σω­σης περι­λάμ­βανε τη συμ­με­τοχή δύο πλωτών σκαφών του Λιμε­νι­κού Σώματος και ελι­κο­πτέ­ρου της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.
  • Η πρώτη διάσωση πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε από έναν άνδρα και μία γυναίκα που έφτασαν στην περιοχή του Πανορ­μίτη, ενώ ακο­λού­θη­σαν και άλλες δια­σώ­σεις.
  • Τελικά, οι αρχές εντό­πι­σαν και τον τελευ­ταίο αγνο­ού­μενο, ανε­βά­ζο­ντας τον συνο­λικό αριθμό των δια­σω­θέ­ντων στους οκτώ.

Ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι έρευνες στη θαλάσ­σια περιοχή της Σύμης για τον εντο­πι­σμό οκτώ επι­βαι­νό­ντων σε ιστιο­πλοϊκό, οι οποίοι βρέ­θη­καν στη θάλασσα. Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους σύμφωνα με δημο­σιεύμα του thetoc.gr.

Οι πρώτοι που εντο­πί­στη­καν ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι κατά­φε­ραν να προ­σεγ­γί­σουν την περιοχή του Πανορ­μίτη. Στη συνέ­χεια ξεκί­νησε εκτε­τα­μένη επι­χεί­ρηση έρευνας και διά­σω­σης με τη συμ­με­τοχή δύο πλωτών σκαφών του Λιμε­νι­κού Σώματος και ελι­κο­πτέ­ρου της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.

Λίγο πριν από τα μεσά­νυ­χτα μία ακόμη γυναίκα κατά­φερε να φτάσει μόνη της στην ακτή κολυ­μπώ­ντας, όπου στη συνέ­χεια εντο­πί­στηκε από αλιευ­τικό σκάφος. Ακο­λού­θως, λίγο μετά τη 1:20 τα ξημε­ρώ­ματα, πλωτό του Λιμε­νι­κού Σώματος εντό­πισε ακόμη τέσσερα άτομα, ανε­βά­ζο­ντας τον συνο­λικό αριθμό των δια­σω­θέ­ντων στους επτά.

Οι προ­σπά­θειες των αρχών επι­κε­ντρώ­θη­καν στον εντο­πι­σμό του τελευ­ταίου αγνο­ού­με­νου, ενός άνδρα. Από τις πρωινές ώρες στην περιοχή επι­χει­ρού­σαν πλωτό σκάφος του Λιμε­νι­κού Σώματος και ελι­κό­πτερο της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας, εντο­πί­ζο­ντας τελικά και τον τελευ­ταίο αγνο­ού­μενο.

Πηγή: thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.