ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμη: Βρέθηκαν σώοι οι επτά από τους οκτώ επιβαίνοντες σε ιστιοπλοϊκό – Συνεχίζονται οι έρευνες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Οι έρευνες στη θαλάσ­σια περιοχή της Σύμης συνε­χί­ζο­νται για τον εντο­πι­σμό ενός άνδρα που αγνο­εί­ται μετά από περι­στα­τικό με ιστιο­πλοϊκό.
  • Έχουν δια­σω­θεί επτά από τους οκτώ επι­βαί­νο­ντες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
  • Η επι­χεί­ρηση διά­σω­σης περι­λαμ­βά­νει πλωτά σκάφη του Λιμε­νι­κού και ελι­κό­πτερο της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.
  • Οι αρχές επι­κε­ντρώ­νο­νται στην ανα­ζή­τηση του τελευ­ταίου αγνο­ού­με­νου, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Με αμείωτη ένταση συνε­χί­ζο­νται οι έρευνες στη θαλάσ­σια περιοχή της Σύμης για τον εντο­πι­σμό ενός άνδρα, ο οποίος εξα­κο­λου­θεί να αγνο­εί­ται, μετά το περι­στα­τικό με τους οκτώ επι­βαί­νο­ντες σε ιστιο­πλοϊκό, οι οποίοι βρέ­θη­καν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν εντο­πι­στεί και δια­σω­θεί επτά από τα οκτώ άτομα, ενώ όλοι όσοι έχουν περι­συλ­λε­γεί είναι καλά στην υγεία τους.

Οι πρώτοι που εντο­πί­στη­καν ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι κατά­φε­ραν να προ­σεγ­γί­σουν την περιοχή του Πανορ­μίτη. Στη συνέ­χεια ξεκί­νησε εκτε­τα­μένη επι­χεί­ρηση έρευνας και διά­σω­σης με τη συμ­με­τοχή δύο πλωτών σκαφών του Λιμε­νι­κού Σώματος και ελι­κο­πτέ­ρου της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.

Λίγο πριν από τα μεσά­νυ­χτα μία ακόμη γυναίκα κατά­φερε να φτάσει μόνη της στην ακτή κολυ­μπώ­ντας, όπου στη συνέ­χεια εντο­πί­στηκε από αλιευ­τικό σκάφος. Ακο­λού­θως, λίγο μετά τη 1:20 τα ξημε­ρώ­ματα, πλωτό του Λιμε­νι­κού Σώματος εντό­πισε ακόμη τέσσερα άτομα, ανε­βά­ζο­ντας τον συνο­λικό αριθμό των δια­σω­θέ­ντων στους επτά.

Οι προ­σπά­θειες των αρχών επι­κε­ντρώ­νο­νται πλέον στον εντο­πι­σμό του τελευ­ταίου αγνο­ού­με­νου, ενός άνδρα. Από τις πρωινές ώρες στην περιοχή επι­χει­ρούν πλωτό σκάφος του Λιμε­νι­κού Σώματος και ελι­κό­πτερο της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας, ενώ οι έρευνες βρί­σκο­νται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.