Πιστοί στην παράδοση, που τους θέλει κάθε Μεγάλη Παρασκευή να συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Στάδιο, να φοράνε τη φανέλα των ομάδων που υπηρέτησαν και να προσφέρουν ένα ταξίδι στις αναμνήσεις, απολαμβάνοντας ταυτόχρονο το άθλημα και την καλή παρέα τους, παραμένουν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα.
Όσοι έχουν αγωνιστεί για λογαριασμό των δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης καλούνται να βρίσκονται αύριο στις 10 το πρωί στο γήπεδο, ώστε μία ώρα αργότερα να ξεκινήσει το καθιερωμένο παιχνίδι τους.
Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλαθλοι του νησιού, με την είσοδο να είναι, αυτονόητα, ελεύθερη για το κοινό.
Όπως ανακοινώθηκε, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αείμνηστων μελών του Συνδέσμου Τσαμπίκου Πεταυράκη και Τσαμπίκου Κοντουδιού.













