ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Διαζύγιο” Ιπποκράτη με Αργυρίου!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Παρελ­θόν απο­τε­λεί από τον Ιππο­κράτη Κω ο Πέτρος Αργυ­ρίου, ο οποίος παραι­τή­θηκε χθες από την ομάδα και η παραί­τηση του έγινε απο­δε­κτή από τη διοί­κηση. Οι έξι συνε­χό­με­νες ήττες της ομάδας οδή­γη­σαν τις δύο πλευρές στο ”δια­ζύ­γιο”. Η ανα­κοί­νωση του σωμα­τείου: “Η διοί­κηση της ομάδας μας ανα­κοι­νώ­νει την ολο­κλή­ρωση της συνερ­γα­σίας της με τον προ­πο­νητή μας Πέτρος Αργυ­ρίου. Θα θέλαμε να τον ευχα­ρι­στή­σουμε από καρδιάς για τη δουλειά, την αφο­σί­ωση και την προ­σφορά του στον σύλλογο, καθώς υπό την καθο­δή­γησή του η ομάδα πέτυχε την περσινή άνοδο στις εθνικές κατη­γο­ρίες, γρά­φο­ντας μια σημα­ντική στιγμή στην ιστορία μας. Του ευχό­μα­στε καλή συνέ­χεια στην προ­πο­νη­τική του πορεία, με υγεία και πολλές επι­τυ­χίες τόσο σε προ­σω­πικό όσο και σε επαγ­γελ­μα­τικό επίπεδο”.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: ”Μετά την χθεσινή ήττα της ομάδας του Ιππο­κράτη και δια­φό­ρων θεμάτων που συνέ­βαι­ναν στη λει­τουρ­γία της και δεν ται­ριά­ζουν στον χαρα­κτήρα μου, χθες υπέβαλα την παραί­τησή μου στη Διοί­κηση, η οποία την έκανε απο­δε­κτή. Καλή συνέ­χεια στην ομάδα με υγεία”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.