Από τις 17 Ιανουαρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Φοίβος.
Στα αναβληθέντα παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας και την Α.Ε. Λέρου, όπως και στο ρεπό που εξέτισε η ομάδα, προστέθηκαν οι διαδοχικές ήττες από τον Ευκλή, τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Κλεάνθη το προηγούμενο Σάββατο, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η επιστροφή στις επιτυχίες στο αυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στον Διαγόρα Βατίου είναι κάτι που επιθυμούν διακαώς οι πάντες στα αποδυτήρια, για λόγους γοήτρου αλλά και ουσίας, καθώς ο στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική βαθμολογία.
Πάντως, τα προβλήματα για τον προπονητή Νίκο Ορφανίδη επιμένουν και τούτη τη φορά είναι περισσότερα από την προηγούμενη υποχρέωση των “κυανοκίτρινων”.
Εκτός μάχης παραμένουν οι Γιώργος Δελαπόρτας και Αλέξανδρος Καρπαθάκης, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό τους, ο Νίκος Ταφάνι θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Κλεάνθη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη μοιάζει η συμμετοχή του Δημήτρη Μαγιόγλου, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό.
Προκειμένου να προσθέσει λίγη ακόμα δουλειά στον τομέα της τακτικής, ο νεαρός τεχνικός αποφάσισε να αφιερώσει στην προπόνηση και τη σημερινή μέρα.













