Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών: Ο Τζάνογλους «σφυρίζει» το παιχνίδι Αθηναϊκή- Σταυρός

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στον 5ο όμιλο, θα διεξαχθούν την Κυριακή 1η Μαρτίου, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα τις διευθύνουν.

Στις 13:00 ο Σταυρός Καλυθιών θα φιλοξενηθεί από την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου με διαιτητή τον Δημήτρη Τζάνογλου και βοηθούς τον Απόστολο Αναστασόπουλο-Τσιγγέλη και τον Φώτη Μαμούνη, όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Στις 15:00 η Α.Ε. Ταμύναι  θα υποδεχθεί τον Παιανιακό με διαιτητικό «τρίο» τους Σταυρού Λαμπροπούλου, Σωτήρη Παπαδάμ και Αρχιμήδη Τριανταφυλλίδη, όλοι από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Αναλυτικά:

Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών

5ος όμιλος

Εξ αναβολής 12η αγωνιστική

Κυριακή 1/3

-Δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου 13:00

Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου- Σταυρός Καλυθιών

Διαιτητές: Τζάνογλους, Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης, Μαμούνης

Εξ αναβολής 13η αγωνιστική

Κυριακή 1/3

-«Τσαρπάλειο» δημοτικό γήπεδο Αλιβερίου 15:00

Α.Ε. Ταμύναι- Παιανιακός

Διαιτητές: Λαμπροπούλου, Παπαδάμ, Τριανταφυλλίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου