Αθλητικά

Α.Ο. Ακαδημία Κω: Κυριακή με δύο αγώνες

Δυο αγώνες διοργανώνει την Κυριακή 15/2 ο Α.Ο. Ακαδημία Κω. Πρόκειται για τον αγώνα δεξιοτεχνίας με την επωνυμία «Coco-Mat Series#2» και τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας «Kos Anagennisis#3» που θα φιλοξενηθούν στο δάσος και στην Παναγιά Τσουκαλαριά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ένας ακόμα πανέμορφος αγώνας δεξιοτεχνίας είναι προ των πυλών στο νησί μας.

Η Παναγιά Τσουκαλαριά είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον δεύτερο αγώνα δεξιοτεχνίας στη σειρά, με μικρούς και μεγάλους αθλητές να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στο ποδήλατο σε διάφορους σταθμούς δεξιοτεχνίας.

Στο αγώνα Coco-Mat Series#2 μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους όλα τα παιδιά του νησιού μας μετά την ολοκλήρωση του επίσημου αγώνα, φέρνοντας μαζί τους μόνο το ποδήλατό τους και το κράνος τους.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου αγώνα μπορούν να απολαμβάνουν υγιεινά εδέσματα και ποτά από το Arvanitakis Catering καθώς και να συμμετάσχουν σε διάφορες βιωματικές δραστηριότητες.

Αυτήν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, όλοι μαζί στο δάσος της Τσουκαλαριάς στις 9:00 για έναν ακόμα αγώνα Coco-Mat Series.

Μετά τον αγώνα δεξιοτεχνίας θα ακολουθήσει ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Kos Anagennisis#3, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τις ικανότητες μικρών και μεγάλων αθλητών στην ορεινή ποδηλασία.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου