ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνικός Αρχίπολης: Αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Εθνικός Αρχίπολης

Για αντί­δρα­ση μετά την ήττα του στο ντέρ­μπι με τους πρω­το­πό­ρους Πάν­θη­ρες ψά­χνει ο Εθνι­κός Αρ­χί­πο­λης στο αυ­ρια­νό εξ ανα­βο­λής εντός έδρας παι­χνί­δι του με την Τήλο, για την 9η αγω­νι­στι­κή του 2ου ομί­λου του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι «κυα­νό­λευ­κοι» δεν τα έχουν βάψει … μαύρα, καθώς ούτως ή άλλως η κα­τά­κτη­ση του φε­τι­νού τί­τλου δεν ήταν αυ­το­σκο­πός, σε κάθε πε­ρί­πτω­ση όμως θέ­λουν να επα­νέλ­θουν στις επι­τυ­χί­ες και να συ­νε­χί­σουν νι­κη­φό­ρα, διεκ­δι­κώ­ντας μέχρι τέ­λους τις πι­θα­νό­τη­τες που τους ανα­λο­γούν στη μο­νο­μα­χία τους με τους «κυα­νέ­ρυ­θρους».

Η προ­ε­τοι­μα­σία ολο­κλη­ρώ­θη­κε το από­γευ­μα της Πέμ­πτης με δύο τρία μι­κρο­προ­βλή­μα­τα τα οποία πά­ντως δεν ανη­συ­χούν τον προ­πο­νη­τή Σάσα Γιό­νο­βιτς, που πε­ρι­μέ­νει στα απο­δυ­τή­ρια το σύ­νο­λο των πο­δο­σφαι­ρι­στών του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.