Πολιτιστικά

To Σάββατο 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του «Συνδέσμου Αγάπης»

Ο «Σύνδεσμος Αγάπης» με μεγάλη χαρά προσκαλεί όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους στην κοπή της Βασιλόπιτάς μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026 στις 6:30μ.μ. στο ξενοδοχείο «Semiramis City Hotel» (Ι. Μεταξά 18).

Όπως κάθε χρόνο, σας περιμένουμε με σερβιριστό φαγητό, ποτό και ορχήστρα με μουσικούς από το νησί μας για να διασκεδάσουμε όπως πάντα αγαπημένοι.

Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, θα μας δώσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που όλοι μαζί «οικοδομούμε» για το κοινό καλό

Καλή και ευλογημένη χρονιά!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου