ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας Καλυθιών: Χωρίς φόβο στην αυριανή δύσκολη αποστολή του

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Γ' Εθνική Κατηγορία- Απόλλωνας Καλυθιών

Με την προσ­δο­κία το επίσημο ντε­μπούτο του Κώστα Φραν­τζέ­σκου στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας να απο­δει­χθεί γούρικο και ταυ­τό­χρονα να απο­δώ­σει τους πρώτους καρπούς η εντα­τική δουλειά που εξε­λίσ­σε­ται από τις 3 Ιανουα­ρίου, οπότε και ανέλαβε τα καθή­κο­ντά του ο έμπει­ρος προ­πο­νη­τής, θα μπει ο Απόλ­λω­νας Καλυ­θιών αύριο στη 1 το μεση­μέρι στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης, προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πί­σει την τοπική ομάδα για τη 16η αγω­νι­στική της διορ­γά­νω­σης.

Το έργο των ντα­μπο­λύ­χων Δωδε­κα­νή­σου προ­φα­νώς και δεν είναι εύκολο, καθώς θα βρουν απέ­να­ντί τους τη δεύτερη-μαζί με τη Νέα Ιωνία με την οποία ισοβαθμεί-ομάδα της βαθ­μο­λο­γίας που ειδικά στην έδρα της εμφα­νί­ζε­ται ιδιαί­τερα ισχυρή.

Φόβος ωστόσο δεν υπάρχει, η δυνα­μική του αντι­πά­λου δίνει από μόνη της ένα ισχυρό κίνητρο και επι­πλέον, έχει προη­γη­θεί μία προ­ε­τοι­μα­σία που εφο­δί­ασε τους «κυα­νο­κί­τρι­νους» με όλα τα απα­ραί­τητα για να σταθούν σήμερα όρθιοι.

Η τελευ­ταία προ­πό­νηση της εβδο­μά­δας έγινε σήμερα το πρωί, ενώ στις 6 το από­γευμα η απο­στολή ανα­χω­ρεί αερο­πο­ρι­κώς για την Αθήνα, όπου και θα δια­νυ­κτε­ρεύ­σει.

Εκτός έμεινε ο νεο­α­πο­κτη­θείς Γιώργος Γεωρ­γιά­δης, ο οποίος εντά­χθηκε στις προ­πο­νή­σεις μόλις την Παρα­σκευή και είναι ανέ­τοι­μος, καθώς και ο νεαρός Καστρε­νός, λόγω οικο­γε­νεια­κού προ­βλή­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.