ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μίκα Ιατρίδη: Το 2026 να είναι μια χρονιά που θα μας εμπνεύσει να προχωρήσουμε μπροστά με αισιοδοξία, ενότητα και πίστη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΙΚΑ

Στο Πρω­το­χρο­νιά­τι­κο μή­νυ­μα της η βου­λευ­τής της ΝΔ κ. Μίκα  Ια­τρί­δη ανα­φέ­ρει τα εξής:

Συ­μπα­τριώ­τες, συ­μπα­τριώ­τισ­σες μου,

Σας εύ­χο­μαι από καρ­διάς το 2026 να είναι γε­μά­το υγεία και αγάπη και να φέρει κάθε καλό στις ζωές σας και στις οι­κο­γέ­νειές σας.

Καθώς το νέο έτος ανοί­γει ένα νέο κε­φά­λαιο, εύ­χο­μαι να είναι μια χρο­νιά που θα μας εμπνεύ­σει να προ­χω­ρή­σου­με μπρο­στά με αι­σιο­δο­ξία, ενό­τη­τα και πίστη σε όσα μπο­ρού­με να πε­τύ­χου­με, ως άν­θρω­ποι, ως κοι­νω­νία και ως χώρα.

Μια χρο­νιά με δύ­να­μη στην κα­θη­με­ρι­νό­τη­τά μας, κα­θα­ρή σκέψη στις απο­φά­σεις μας και εμπι­στο­σύ­νη στις δυ­να­τό­τη­τές μας. Μια χρο­νιά που θα επι­βε­βαιώ­νει ότι η πρό­ο­δος χτί­ζε­ται με συ­νέ­πεια, συ­νερ­γα­σία και αί­σθη­μα ευ­θύ­νης.

Τα Δω­δε­κά­νη­σα γνω­ρί­ζουν καλά τι ση­μαί­νει προ­σπά­θεια, αντο­χή και δη­μιουρ­γία. Με αυτά τα χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά, συ­νε­χί­ζου­με κα­θη­με­ρι­νά την κοινή μας προ­σπά­θεια για έναν τόπο πιο ισχυ­ρό, πιο δη­μιουρ­γι­κό και πιο φω­τει­νό για εμάς και τα παι­διά μας.

Ταυ­τό­χρο­να, συμ­βάλ­λου­με σε μια Ελ­λά­δα πιο ισχυ­ρή, πιο δί­καιη και πιο σί­γου­ρη για το μέλ­λον της, γιατί μπο­ρού­με να με­τα­τρέ­που­με τη στα­θε­ρό­τη­τα σε προ­ο­πτι­κή και τις δυ­να­τό­τη­τές μας σε πράξη.

Το νέο έτος ας γίνει η χρο­νιά που δεν θα με­τρή­σου­με μόνο τις μέρες που πέ­ρα­σαν, αλλά τα όνει­ρα που τόλ­μη­σαν να ξε­κι­νή­σουν!

Χρό­νια Πολλά, Καλή Χρο­νιά!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.