Στο πρόσωπο του Κώστα Καλημέρη βρήκε η διοίκηση του Κλεάνθη τον διάδοχο του Νίκου Κρομμύδα στον πάγκο της ομάδας.
Ο νεαρός τεχνικός επιστρέφει στον σύλλογο στο οποίο έκανε τα πρώτα βήματά του στον χώρο της προπονητικής, με στόχο να εδραιώσει τους «ροσονέρι» στον δρόμο των επιτυχιών στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, με το σωματείο να την ανακοινώνει κι επισήμως μέσα από τις παρακάτω γραμμές:
«Η διοίκηση του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την επιστροφή του Κώστα Καλημέρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά από δύο χρόνια, ο Κώστας Καλημέρης επιστρέφει στον πάγκο του Κλεάνθη, πιο έμπειρος, με διάθεση και όρεξη για δουλειά, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους, τόσο στη φετινή αγωνιστική περίοδο όσο και σε βάθος χρόνου.
Η συμφωνία επετεύχθη σε άριστο κλίμα, με κοινό όραμα την πρόοδο και τη σταθερή ανάπτυξη του συλλόγου.
Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».
Ο Κώστας Καλημέρης δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει καλά και τα αποδυτήρια, αλλά και το έμψυχο δυναμικό με το οποίο θα δουλέψει.
Ο ίδιος έκανε ήδη την πρώτη προπόνησή του, ενώ θα αρχίσει να ανεβάζει «στροφές» το προσεχές σαββατοκύριακο, όταν και θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του με παρόντες τους Ηρακλή Γκιουρσάνη και Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο, που αναχώρησαν για ολιγοήμερες διακοπές.
Στον αντίποδα, το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ηρακλή στα Μαριτσά το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Ντάνιελ Σπαχιού με τη φανέλα του Κλεάνθη.
Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, ζήτησε να αποδεσμευτεί λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
Το κενό στη γραμμή κρούσης θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί άμεσα δια της μετεγγραφικής οδού, ενώ στα πλάνα βρίσκεται η πραγματοποίηση άλλων δύο προσθηκών.














