ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη στη Λέρο υπεύθυνος καταστήματος για διάθεση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συ­νε­λή­φθη χθες (14 Δε­κεμ­βρί­ου 2025) στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, ένας ημε­δα­πός, υπεύ­θυ­νος κα­τα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος, σε βάρος του οποί­ου σχη­μα­τί­σθη­κε δι­κο­γρα­φία για πα­ρά­βα­ση της νο­μο­θε­σί­ας για την προ­στα­σία των ανη­λί­κων.

Ει­δι­κό­τε­ρα, στο πλαί­σιο εφαρ­μο­γής επι­χει­ρη­σια­κού σχε­δια­σμού στο­χευ­μέ­νων δρά­σε­ων της Γε­νι­κής Πε­ρι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου για την προ­στα­σία των ανη­λί­κων από προ­ϊ­ό­ντα κα­πνού και αλ­κο­όλ, χθες πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε αστυ­νο­μι­κός έλεγ­χος σε κα­τά­στη­μα που δια­χει­ρι­ζό­ταν ο κα­τη­γο­ρού­με­νος, όπου δια­πι­στώ­θη­κε διά­θε­ση αλ­κο­ο­λού­χου ποτού σε ανή­λι­κη.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.