Παιχνίδι-πρόκληση αποτελεί δίχως άλλο για τους Πάνθηρες το αυριανό με αντίπαλο τον Άρη Αρχαγγέλου, στις 6:30 το απόγευμα στο Ε.Α.Κ. για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Παρότι οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας παραμένουν σταθερά προσανατολισμένοι στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί τον μεγάλο φετινό στόχος τους και οι ίδιοι εξελίσσονται στο μεγάλο φαβορί για να τα καταφέρουν, εντούτοις η διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου δεν τους αφήνει αδιάφορους, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ομάδα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Γιώργος Αγγελάκης επρόκειτο να λάβει τις αποφάσεις του για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει αύριο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρξει ένα μικρό φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, προκειμένου να αποφορτιστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη.
Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Φυλακούρη, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει έναν μικρό τραυματισμό στον αστράγαλο, καθώς και τον Μάριο Βαρνάβα, που ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα.
Πάνθηρες: Χωρίς δύο και με μίνι ροτέισον κόντρα στον Άρη














