Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ενημέρωση ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., με την από 19.11.2025 απόφαση του Δ.Σ., καλεί τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί την 15.12.2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Α. (Μαρίνου Αντύπα 11, Νέο Ηράκλειο, ισόγειο)
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με ηλεκτρονικά μέσα (υβριδικά), διασφαλιζομένης της διαφάνειας και του αδιάβλητου των διαδικασιών και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσια διάταξης.
Θέματα ημερήσια διάταξης
1.Εκλογή πρεδρείου Γενική Συνέλευσης
2.Έγκριση του καταλόγου των αντιπροσώπων- εκπροσώπων των σματείων μελών της ΕΦΟΑ.
3.Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2026.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί κατά τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο τόπο, την 16.12.2025, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.
Καλούνται τα σωματεία- μέλη της ΕΦΟΑ να ορίσουν τους αντιπροσώπους- εκπροσώπους τους, τακτικούς και αναπληρωτές, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό της ΕΦΟΑ και η κείμενη Νομοθεσία».
















