ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΜΑ

Από την Περι­φε­ρειακή Αστυ­νο­μική Διεύ­θυνση Νοτίου Αιγαίου ανα­κοι­νώ­θη­καν τα εξής:

Σύλληψη ημε­δα­πού για οπλο­κα­τοχή στη Ρόδο

Την 11-09-2025 το πρωί συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, 52χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, στο πλαίσιο ελέγχου από υπαλ­λή­λους της δικα­στι­κής αστυ­νο­μίας και κατα­σχέ­θηκε ανα­δι­πλού­μενο μαχαίρι με λάμα -5- εκα­το­στά.

Ανεύ­ρεση ναρ­κω­τι­κών στη Ρόδο

Την 11-09-2025 από το Τμήμα Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών της Υπο­διεύ­θυν­σης Δίωξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου σχη­μα­τί­σθηκε δικο­γρα­φία σε βάρος δύο ημε­δα­πών γυναι­κών ηλικίας 28 και 47 ετών για κατοχή – δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών, γιατί βρέ­θη­καν εντός Ι.Χ.Ε. αυτο­κι­νή­του και κατα­σχέ­θη­καν -9,3- γραμ­μά­ρια κοκαΐνη, -4- ηλε­κτρο­νι­κές ζυγα­ριές ακρι­βείας και 100€.

Σύλληψη (2) ημε­δα­πών για ναρ­κω­τικά στη Ρόδο

Την 11-09-2025 το βράδυ συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημε­δα­ποί ηλικίας 36 και 54 ετών στην κατοχή των οποίων βρέ­θη­καν, κατά περί­πτωση και κατα­σχέ­θη­καν συνο­λικά -25,2- γραμ­μά­ρια κάν­να­βης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 Σύλληψη μη νόμιμου αλλο­δα­πού στην Κω

Την 11-09-2025 το βράδυ συνε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Κω, 30χρονος αλλο­δα­πός ο οποίος διέμενε παρά­νομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινή­θηκε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.