Ο Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρας ανακοινώνει τη διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο «κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα (τέντα )». Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ερυθρού Σταυρού και θα το παρακολουθήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου. Στόχος είναι, λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, να ενημερωθούν όλα τα μέλη μας για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά σε δύσκολες καταστάσεις και έκτακτες συνθήκες, προστατεύοντας τους συναθλητές και τις συναθλήτριές τους. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης, ο Σύλλογος θα προχωρήσει στη διοργάνωση αντίστοιχου σεμιναρίου για όλο το προπονητικό επιτελείο όλων των τμημάτων, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζει με υπευθυνότητα να επενδύει στην εκπαίδευση και την ασφάλεια των μελών του.
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στον Διαγόρα!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.